Zeg, weet jij eigenlijk wel hoe leuk je bent?

Horeca medewerker, meewerkend voorman, bar tijger, kok in spé, mega snelle afwasser… Nou ja, gewoon ‘t trefpunt collega eigenlijk. Punt.

Betrap jij je tijdens het werk wel eens op de gedachte: Wat doe ik hier?! Moe van die irritante baas die niet begrijpt hoe jouw keiharde werk op het terras eruit ziet? Die collega die niet ziet hoe warm het in de keuken kan worden? Mag je alleen alle rotklusjes doen op de zaak? Of ben je thuis komen te zitten om welke reden dan ook, maar wil je niets liever aan de slag? Mooi! Dan zoeken we jou!

Laten we vooropstellen dat de situatie waarin je zit alles behalve leuk is. Des te meer reden om het roer eens volledig om te gooien. Wat als we jou vertellen dat die baan in de ogenschijnlijk keiharde horeca wereld helemaal zo hard niet is? Hebben we je aandacht?

We hebben namelijk een plekje vrij voor een nieuwe collega. Iemand die mee wil denken, waar je gehoord wordt als persoon, waar we een huiskamer gevoel creëren voor onze gasten maar ook collega’s.

Natuurlijk hebben wij ook wel eens een minder leuke dag, lastige gast of een net iets te lang ‘hoe was je weekend’ gesprek. Dat het anders kan, betekent niet dat het op alle fronten pérfect is. We zijn in ieder geval altijd eerlijk. In the end is alles bespreekbaar. Er is geen functieomschrijving en ook geen vaste taken waaraan iedereen zich elke dag moet houden. We doen het samen. So it’s up to you!

Wat heb je nodig om onze collega te worden?

  • Een dosis enthousiasme waarmee je elke uitdaging aan gaat.
  • Je open durven stellen voor een lach en een traan. We doen het samen!
  • Een stevige hand, wel zo handig als je dienbladen, glazen en borden vast moet houden.
  • Oja, goed kunnen schrijven is ook handig. Dan weet de keuken in ieder geval wat onze gasten willen eten ;-).

Wat krijg je van ons terug voor je inzet?

  • Een informele setting, waarbij de eigenaren net zo hard meewerken. Zo blijven we elkaars uitdagingen begrijpen.
  • Marktconform+ arbeidsvoorwaarden.
  • Gezellige feestjes met collega’s.
  • Ontwikkel mogelijkheden, ga zo hard als je kunt. Elk idee is welkom!

Dus kom achter je bar, terras, bureau of keuken vandaan en drink een kopje koffie met ons in Hei- en Boeicop. Ook als je het helemaal niet zo slecht hebt op je werk en gewoon toe bent aan een nieuwe uitdaging.

We luisteren graag naar je. Praten kunnen we ook (heel goed ;-), dus als je meer wilt weten, let us know!