hou 1,5 meter van jou❤

Lieve gasten,

Het is bijna zover! We zijn druk bezig om alles netjes te maken zodat we jullie op de juiste manier vanaf 1 juni 12:00 uur kunnen ontvangen. We vinden het heerlijk om jullie weer te zien in onze opgeruimde huiskamer en op het gezellige terras. We missen jullie namelijk!

We zijn jullie zo dankbaar voor de steun, aandacht, bloemen, kaartjes en bestellingen van de afgelopen weken; donderdag mee-eten, moederdag, patat op Koningsdag en op zaterdag. Echt zo ontzettend bijzonder!

Als we open gaan, zijn er een paar nieuwe spelregels. Toch willen we eerst het volgende met jullie delen.

We zijn een dorpscafé waar je het verloop van je bezoek nooit echt in de hand hebt. Misschien spreek je alleen de barvrouw of -man. Drink je dat bijzondere biertje. Eet je dat heerlijke broodje warme kip, de tosti Trefpunt of die bekende spareribs. Misschien kom je juist die oude bekenden tegen en eindig je al spijkerslaant aan het hout blok. En wordt dat ‘ene drankje’ toch een latertje. Het is een plek waar je kan lachen, dansen, praten, softijsjes eten, drankjes drinken, huilen, verliefd worden, kletsen, luisteren, verhalen vertellen en heel lekker kan eten. Ook wij vinden het lastig om deze charme van 15 jaar voor nu als herinneringen te hebben. Juist daarom hebben we er vertrouwen in dat we in deze periode elkaar op kunnen zoeken en weer nieuwe herinneringen mogen maken. Wie weet hoe de toekomst er dan uit zal zien.

Voor nu zijn de volgende spelregels:

  • Je mag eerst je handen schoon maken en we hebben een checkgesprek met elkaar. Heb je klachten, wacht dan nog even met je bezoek.
  • Om binnen op een stoel of kruk te zitten voor het middageten of avondeten kan je reserveren via 0347-341470.
  • Op het terras reserveren we niet. Let wel, vol is vol.
  • We houden 1,5 meter afstand tussen de tafels. De tafels en stoelen mogen daarom niet verplaatst worden.
  • Je mag met maximaal 2 personen aan een tafeltje zitten, tenzij je een gezamenlijk huishouden hebt dat uit meer personen bestaat.
  • Wil je thuis eten, geef dan je afhaal bestelling ook telefonisch door.

We gaan ervoor, zijn gezond, hebben er zin in, hopen jullie snel te zien en vooral we doen het samen!

Dikke kus team-Trefpunt.
Tot straks!

We doen het samen, 
op 17 hartjes afstand.