Het terras en onze huiskamer zijn open

Het zonnetje schijnt, de regenbuien overvallen ons of de regenboog laat zich zien, ons terras en onze huiskamer zijn open van woensdag tot en met zondag, vanaf 12:00 uur. De keuken is open tot 21:00 uur.
Om op het terras te zitten hoef je niet van te voren te bellen of te mailen. Gezellig als je gewoon komt aanwaaien. We werken niet met de CoronaCheckApp, we gaan er wel vanuit dat je ons nog steeds helpt met de geldende regels van afstand en hygiëne.  Als je komt, zoeken we samen een plekje. Als je binnen wilt zitten, is reserveren wel gewenst.

Ons TrefThuisPunt is ook van woensdag tot en met zondag (van 12:00 tot 21:00 uur) open. Dan kun je onze patat, snacks en eetcafé-menu’s afhalen voor thuis of onderweg. Het is handig om vooraf te bestellen via telefoonnummer 0347-341470.

Tot straks